BUXGALTERIYA HISOBIGA OID ILMIY TADQIQOT ISHLARIDA FOYDALANILADIGAN TADQIQOT USULLARI - JABBAROVA, CHAROS (Универсальная индексная библиотека Евразийского журнала академических исследований, 2025)
Mazkur maqola buxgalteriya hisobiga oid ilmiy ishlarida foydalaniladigan ayrim tadqiqot usullariga bag‘ishlangan bo‘lib, bunda “usul” va “uslub” tushunchalarining mohiyati, dissertatsiya va boshqa ilmiy ishlarda qo‘yilgan maqsadga erishish va predmetning ilmiy yechimiga qaratilgan xususiy yoki umumiy usullarni tanlash va ulardan samarali foydalanish bo‘yicha qator tavsiyalar beriladi.