BAQTRIYA VA MARG’IYONADA IBTIDOIY MIFOLOGIK QARASHLARNING SHAKLLANISH JARAYONI - NORXAMIDOVA , MUATTAR (Универсальная индексная библиотека Евразийского журнала академических исследований, 2025)
Ushbu maqolada qadimgi Baqtriya va Marg`iyonada ibtidoiy mifologik qarashlar va ilk diniy e’tiqodlarning shakllanish jarayoni haqida so`z yuritiladi.