KESIM VA FE’L MAVZUSINI O‘QITISHDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISH - Narbayeva , Xosiyat (Универсальная индексная библиотека Евразийского журнала социальных наук, философии и культуры, 2024)
Kesim mavzusini o‘qitishda interfaol metodlardan foydalanishning samarasi. Fe’l mavzusi tilshunoslikdagi eng yirik mavzulardan biri hisoblanadi. Fe’l va kesim mavzusi bir-biriga chambarchas bog‘liq bo‘lib, ularni o‘rganishda o‘quvchilar bir qancha qiyinchiliklarga duch kelishadi. Bunday qiyinchiliklarni bartaraf qilish o‘qituvchining metodlarni qo‘llash mahoratiga bog‘liq bo‘ladi.