CHAQIRIQQACHA YOSHDAGI O`SMIRLARNI JISMONIY TARBIYALASHDA TABAQALASHTIRILGAN VA INDIVIDUAL YONDASHUV - Erkaboyev, Oybek (Универсальный индекс библиотеки науки и инноваций, 2023)
O`quvchi yoshlarning jismoniy tarbiyasi jarayonini tabaqalashtirish va individuallashtirish jarayonning samaradorligini oshirish imkoniyatiga ega va jismoniy tarbiya sohasida ham keng qo`llaniladi. Chaqiriqqacha yoshdagi o`smirlarni jismoniy tarbiyalashda tabaqalashtirilgan ta’limning o`ziga xos xususiyatlari, ularning jismoniy tayyorgarliklari darajalariga bog`liq holda jismoniy tayyorgarlik darajalari har xil bo`lgan yuqori sinf o`quvchilarini yuklamalarini o`zgartirish zarurati to`g`risida xulosaga kelgan.