ДАВЛАТ ИНВЕСТИЦИЯ ХАРАЖАТЛАРИ САМАРАДОРЛИГИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ ЙЎЛЛАРИ - Махмудходжаев , Аваз (Общественные науки в современном мире: теоретические и практические исследования, 2024)
Мақолада Марказлашган молиялаштириш манбалари ҳисобидан асосий капиталга инвестицияларнинг улушлари ўрганилган ҳамда ушбу маблағлар ҳисобидан мамлакатимизда амалга оширилган инвестиция лойиҳалари кўриб чиқилган. Тадқиқот натижалари асосида умумий хулосалар шакллантирилган ва асосий капиталга инвестициялар жалб қилиш ҳамда самарали ўзлаштиришга қаратилган тавсиялар ишлаб чиқилган.