OYDIN HOJIEVANING “NAJOT” DOSTONI ZAMIRIDAGI FIKR MOHIYATI - Asatjanova , Iroda (Универсальная индексная библиотека Евразийского журнала социальных наук, философии и культуры, 2022)
Ushbu maqolada iste’dodli shoira Oydin Hojiyevaning “Najot” nomli dostonining g‘oyaviy-badiiy xususiyatlari ochib beriladi. Dostonda istiqlol mavzusi Vatan mavzusi bilan uyg‘unlashib ketgan o‘rinlari tahlil qilinadi.