JADIDLAR DAVRIDA MATBUOT VA NASHIRYOT TERMINLARI - Bekmurodov, Tog‘oymurod (Универсальная индексная библиотека Евразийского журнала социальных наук, философии и культуры, 2023)
Ushbu maqolada jadidlar davridagi matbuot va nashryotlarning umumiy ahvoli, rivojlanishi va ijtimoiy hayotdagi ahamiyati haqida ilmiy va tahliliy mulohazalar yurutilgan.