YASHIL IQTISODIYOTNING REALLIKLARI VA ISTIQBOLLARI - Ishankulova, K.K.; Karshibayeva, L.K.; Madraximova, Z.N.; Jurayev, X.N. (Универсальная индексная библиотека Евразийского журнала технологий и инноваций, 2024)
Ekstremal iqlim sharoitiuga mos manzarali daraxt turlaridan foydalanish istiqbollarini yo’lga qo’yish. Buning ijobiy echimi sifatida Sirdaryo viloyatining sho’rlangan tuproq sharoitida Pavlovniya o’simligining biologik xususiyatini o’rganish va ko’paytirishning jadal usullarini ishlab chiqish.