EKOLOGIK OMILLAR VA ULARNI BARTARAF ETISH YO‘LLARI - Djurayeva, Dildora (Универсальный индекс библиотеки молодых ученых, 2023)
Maqolada Mehnat muhofazasi va texnika xavfsizligi yo‘nalishida tahsil oluvchi talabalarga ekologiya fanining kerakligi va o‘rni haqida ma’lumotlar berilgan.